Door middel van onderstaand formulier kunt u zich registreren als participant bij de Getijdengemeenschap de Binnenkamer en het Klooster in de Cloud. Leest u vooraf ons privacybeleid.

Graag volledige voornaam en achternaam opgeven, zodat je herkenbaar bent voor andere participanten in het klooster in de cloud.
Naam waarmee je kunt inloggen (als alternatief voor e-mail adres) en die participanten kunnen gebruiken om berichten te sturen
Vul hier je telefoonnummer in, als je het op prijs stelt dat we telefonisch contact met je opnemen.
Als dit je eerste kennismaking is met het klooster in de cloud, dan is Participant de meest logische keuze. Je kunt je ook registreren als deelnemer aan het retraiteprogramma, zonder verdere betrokkenheid bij de Getijdengemeenschap de Binnenkamer / Klooster in de Cloud. Voor het lidmaatschap vragen wij een vrijwillige jaarlijkse bijdrage. U kunt uw jaarlijkse bijdrage overmaken op rekening NL 70 TRIO 033 894 2580 t.n.v. Stichting Getijdengemeenschap De Binnenkamer o.v.v. "lidmaatschap Binnenkamer".
De Getijdengemeenschap de Binnenkamer gebruikt adresgegevens alleen om rechtstreeks met jou te kunnen communiceren. Op je email adres ontvang je ook berichten over activiteiten die binnen het Klooster in de Cloud plaatsvinden en waar jij bij betrokken bent.Binnen het Klooster in de Cloud communiceer je met elkaar via een intern berichten systeem. Als participant kun je in je profiel zelf aangeven welke privegegevens in te zien zijn door andere participanten. De standaard instelling is dat email en adresgegevens niet zichtbaar zijn.